Digital markedsføring

Markedsføring: Google-annonsering eller Facebook? Programmatiske kanaler eller direkte mot influensere? Ren annonsering eller aktiviteter mot kunder?

Markedsføring i digitale kanaler er ekstremt kostnadseffektivt, men det er en jungel å navigere seg rundt i av muligheter som finnes. Vi har lang erfaring i bransjen og kan hjelpe deg å finne ut hvilke markedsaktiviteter du skal gjøre selv, eller vi kan ta oss av hele den digitale markedsføringen.

Digital markedsføring: Sosial tilstedeværelse

Sosial tilstedeværelse

Veldig mange bedrifter er opptatt av at de skal være på sosiale medier i dag, uten å ha en tanke om hvorfor de skal være der, eller hvordan de skal gå frem for å bruke kanalene på en effektiv måte.

Sosiale medier og blogg gir deg i dag muligheten til å nå ut til interessenter på en rask og rimelig måte. Vi i SocialGrab hjelper deg med å legge en plan for hvilke kanaler man bør satse på, og hjelper dere i gang med profiler på de utvalgte kanalene. Deretter setter vi i fellesskap opp en markedsplan for videre bruk av kanalene.

Digital markedsføring: Sosial annonsering

Sosial annonsering

Annonsering på sosiale medier henger ofte sammen med en strategi om hvordan man skal bruke kanalene, og fungerer best om man bruker den som en måte å styrke den allerede pågående aktiviteten på. I bunnen ligger godt innhold og historiefortelling fra bedriftens side, og annonseringen hjelper til med å få budskapet ut til enda flere.

Digital markedsføring: Google Adwords

Google Adwords

For å være mest mulig synlig, og være der i det øyeblikket den potensielle kunden er i kjøpemodus, er det viktig å komme høyt opp på søkeresultatene. Gjennom Adwords har man mulighet til å kjøpe seg synlighet på fastsatte søkeord, og være den første kunden ser når man er ute etter den aktuelle tjenesten.

SocialGrab er Google-partner, og kan hjelpe deg med å komme i gang med annonseringen. Om dere allerede er i gang med annonseringen kan vi også gå inn å se på det dere har gjort tidligere, og hjelpe dere videre.

Digital markedsføring: Influencers

Influencers

En relativt ny kanal er Influencers. Dette er snakk om store nett-personligheter som promoterer og presenterer dine produkter mot vederlag. Disse influencerne har ofte veldig store følger-masser, og de har veldig stor påvirkningskraft opp mot dem. Vi kan hjelpe dere med å finne de riktige influencere til å promotere deres produkter.

Digital markedsføring: E-post, nyhetsbrev og sms

E-post / Nyhetsbrev / SMS

Mange tenker at e-post og sms er utdaterte former for markedsføring, men statistikk viser at dette fortsatt er kanaler som gir veldig gode resultater, om det blir gjort en god jobb. Her handler det om å finne den riktige brukermassen å sende ut informasjonen til. Dette kan vi oppnå ved å kjøre spissede aktiviteter som konkurranser og giveaways på sosiale medier.

Det finnes utrolig mange muligheter der ute. Kontakt oss for en uforpliktende samtale, så kan vi se på hvilke muligheter din bedrift kan benytte seg av i den nye digitale hverdagen!

© 2016 SOCIALGRAB AS. ALL RIGHTS RESERVED.