Webdesign, utvikling og e-handel

Nettsider


Nettsiden til en bedrift legger grunnlaget for å oppnå suksess innen moderne markedsføring, uansett om man er liten eller stor. Ved å legge en innsats i en god og moderne nettside vil man gjøre den videre jobben med markedsføringen enklere.

Dette er bedriftens ansikt utad, og ofte det første en potensiell ny kunde møter. Dette førsteinntrykket må være profesjonelt og tilpasset den målgruppen du ønsker å få tak i. Det finnes mange tilbydere der ute, og det er enkelt å gå videre om ikke førsteinntrykket stemmer overens med de forventninger kunden har.

Godt innhold

I dagens nettsamfunn blir det viktigere og viktigere med et godt innhold på siden. Det er dette som gjør at din side skiller seg ut fra de andre, og som gjør at man kommer lengre opp i organiske søk, blant annet fra Google.

På brukerens premisser

Når vi lager nettsider, lager vi dem hverken etter hvordan vi bruker nettet, eller hvordan bedriften bruker nettet. Vi tilrettelegger for at siden er så brukervennlig som mulig, uansett hvem brukeren er, og hvilken platform brukeren sitter på. Derfor er alle våre nettsider tilpasset norsk lov om universal utforming, og man kan bruke siden på lik linje uansett om man sitter på en pc, et nettbrett eller en telefon.

Riktig verktøy til jobben

Mange byråer har ett fast system de bruker på alle sine kunder. Det være seg WordPress, Joomla eller sine egne systemer. Vår oppfatning er at dette blir som om en håndverker kun skulle bruke hammer, uansett hvilken jobb som skulle gjøres.

I stedet for å ha et fast system, velger vi det systemet som passer best til den siden du trenger. Dette avhenger av typen innhold som skal på siden, og det avhenger av kunskapsnivået til den som skal administrere nettsiden.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe dere med for å bli enda bedre på nett.

E-handel


Mange tror at det er både kostbart og vanskelig å komme i gang med egen nettbutikk. Dette trenger absolutt ikke å stemme.

Det viktigste med en nettbutikk er at den er brukervennlig, sikker og lønnsom. De to første punktene er enkle å oppnå, men det siste punktet avhenger av hvilken jobb man gjør etter at nettbutikken står ferdig.

Vi hjelper dere med å sette opp en god nettbutikk basert på en platform som passer for den størrelse og ambisjon man har satt seg for butikken. Vår oppfatning er at det ofte er smart å starte med en enkel butikk, men ha muligheten til å skalere denne opp med større funksjonalitet på sikt. På denne måten kan man komme i gang, og generere inntekter uten for mye investering.

Applikasjoner


Sitter du med ønske om å utvikle en ny tjeneste på nett eller som app?

Vi har lang erfaring med utvikling mot mange forskjellige platformer og kan hjelpe deg med hele prosessen med planlegging, skissering og utvikling av idéen din.

Søkemotoroptimalisering


Du har fått deg en ny og fin nettside, men det kommer ingen trafikk?

Det er utrolig mange faktorer som spiller inn på om det er akkurat din side søkemotoren tror du ønsker å besøke. Det handler om innhold, språk, sikkerhet, mobilvennlighet osv.

Innholdet på siden må være relatert til det kunden faktisk er på utkikk etter, det bør være godt strukturert og godt skrevet. Man blir også straffet om sidene ikke fungerer godt på mobil, og i det siste har Google strammet hardt inn på sider som ikke kjører over SSL (https).

Vi kan gjøre en analyse av bedriftens nettsider, og komme frem til oppdateringer som vil øke sansynligheten for at det er akkurat din side som blir vist hos Google.

Som det gamle ordtaket sier:
Den beste plassen å skjule et lik, er på side 2 på Google. Der er det uansett ingen som leter.

© 2016 SOCIALGRAB AS. ALL RIGHTS RESERVED.