Digital Signage / Infoskjerm

DIGITAL SIGNAGE

TRENGER IKKE Å VÆRE

KOSTBART OG

KOMPLISERT

Informasjon mot publikum


Nå ut med riktig informasjon, til riktig tid og på riktig sted.

Med vår løsning kan du raskt oppdatere alle skjermer dere opererer, uavhengig av hvor i verden de står. Alle skjermer er alltid koblet mot internett, slik at endringer du gjør automatisk vil bli gjort aktive i det du lagrer.

Gruppering av skjermer koblet mot spillelister gjør at du kan endre mange skjermer med én enkelt oppdatering.

Informasjon mot ansatte


Printer dere til stadighet ut nye ark som henges på tavla?

Ved å bytte ut den gamle korktavla med en infoskjerm har dere muligheten til raskt og effektivt oppdatere de ansatte om nødvendig informasjon.

Dette kan være statistikker, ferielister, kjøkkenlister, værmeldingen, nyheter osv. Det er bare fantasien som setter begrensninger for hva som kan vises på skjermen.

To-veis kommunikasjon


Vi har utviklet unik løsning som lar kunden bruke mobilen til direkte interaksjon med skjermen!

Dette gjør at vi har kunnet utvikle konkurranser / aktiviteter der kunder logger på skjermen med telefonen. På denne måten vil eier av skjermen også motta informasjon om kunden, feks ved innlogging med Facebook.

En av de store fordelene med denne typen interaksjon er at man i ettertid kan hente ut informasjon om kundene som har vært innom skjermen, og bruke dette til videre markedsføring.

Enkel administrasjon


All administrasjon kan gjøres fra hvor som helst i verden, alt kommunikasjon med skjermen går over internett.

Administrasjonspanelet er enkelt og lettforståelig, men med stor fleksibilitet i hva du kan presentere på skjermene dine.

Velg mellom ferdig maler for innhold, eller lag ditt helt eget oppsett ved å bruke drag-and-drop i vår innholdsbygger.

Hva sier kundene?


  • "Som miljøfyrtårn tar vi miljøet på alvor. Vi har derfor byttet ut den gamle papirtavla med en infoskjerm hvor vi enkelt kan holde de ansatte oppdatert på hva som skjer i bedriften."
    - Eigil Johansen, Økonomi & Regnskapspartner AS
  • "Med infoskjerm i vårt treningssenter kan vi enkelt informere våre medlemmer om hva som skjer, og hvilke timer de har mulighet til å melde seg på!"
    - Ida Solberg Berg, BAZ Lade AS
  • "Infoskjerm i vår restaurant er et naturlig blikkfang for våre gjester, og det gjør at vi enkelt kan holde gjestene oppdatert med gode tilbud og arrangementer som skal foregå!"
    - Tommy Borg, På hjørnet lokalmat & grillbar

© 2016 SOCIALGRAB AS. ALL RIGHTS RESERVED.